LAUANTAI

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Todella tehokas lauantai takana! Kuvia otettu x määrä (saatte siis jatkossakin nähdä mun pinkkiä takkia), syöty tooosi hyvin ja nollattu pää huolista. Kirjaimellisesti juoksin toiseen kaupunkiin pakoon hetkeksi rauhoittumaan. Ja kyllä muuten auttoi!

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Ilma suosi, jonka takia julkiset vaihtui kävelyyn ympäri Helsinkiä (okei, lopussa luovutettiin ja otettiin Hakiksesta steissille ratikka.) Nyt on taas akut ladattu ja huomisen voi hyvillä mielillä aloittaa koulujuttujen parissa. Vielä hetki pitäisi koulussa jaksaa istua ja sitten koittaa vapaus! Mun kesäkuu menee kokonaan reissatessa (yksin vielä, iik), mutta heinäkuun oon varannu pitkille aamupaloille ja auringossa makoiluun,

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Hyvää viikonlopun jatkoa amigos!

2 kommenttia artikkeliin ”LAUANTAI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s