LUSH

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Lähiaikoina oon alkanu katsomaan tarkemmin kauneustuotteiden ainesosia. Moni tuote, jota oon montamonta vuotta käyttänyt putkeen sisälsi jotain mistä en iloinnut. Yksi niistä oli Paraffinum liquidum eli mineraaliöljy, joka on fossiiliperäinen raakaöljyteollisuuden sivutuote, jota myydään halvalla kosmetiikkateollisuudelle.

Käytännössä mineraaliöljy on muovia, joka jää ihon pinnalle tukkien ihohuokoset. Tästä syystä tuntuu, ettei jotkut voiteet imeydy millään vaan jää rasvainen jälki. Mineraaliöljy aiheuttaa myös riippuvuutta. Parhaiten tämän huomaa halvoista huulirasvoista, kun huulirasvaa on laitettava koko ajan useammin.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Roskikseen lensi moni Nivean ja Doven kosteusvoide sekä Carmexin huulirasva, josta en koskaan uskonut luopuvani. Eniten ällötti, että olen monta vuotta tunkenut ”jäteöljyä” kehooni. Varsinkin huulirasvan kautta, sitä kun väkisin menee suuhunkin.

En yhtään ihmettele, miten musta tuli huulirasvoista vahvasti addiktoitunut. Jos huulirasva jäi kotiin, uusi mentiin ostamaan heti.

Hetken kauhisteltuani menin aluksi Body shoppiin etsimään huulirasvaa, joka ei sisältäisi tätä kyseistä öljyä. Koko kaupasta löytyi myyjän avulla tasan yksi huulirasva. Tosin täytyy myöntää, etten ole heidän tuotteisiinsa ihmeemmin tutustunut vaan luotin myyjän sanaa tässä kohtaan.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Helsingissä pyörähdin Lushin liikkeessä ja tein pari löytöä. Myyjät ovat tuolla kyllä super mukavia ja tuotteet loistavia.

Henkilön Marianne Prepula kuva.Henkilön Marianne Prepula kuva.

Pari kuukautta sitten ostin kuorivan kasvonaamion nimeltä Cup o´coffee. Kyseinen tuote säilyy kauan ja kuorii ihon hyvin. Iho tuntuu heti pehmeältä ja kirkaammalta.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Toinen kasvonaamiosta on tuore. Se on tehty käsin ja siihen ei ole lisätty säilöntäaineita, jonka vuoksi sitä on säilytettävä jääkaapissa. Tämä maski kosteuttaa ja on loistava kombo yllä olevan naamion kanssa!

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Sitten mun ehdoton lemppari. Huulia kuoriva tuote, jota voi syödä. Tätä levitetään huuliin ja annetaan hetki olla, sen jälkeen voi lipaista tuotteen pois. Näitä löytyy eri makuisina, mulla tuote tuoksuu ja maistuu hunajalle.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Levitän kasvonaamiot puhtaalle kuivalle iholle siveltimellä. Näin tuotteen saa paljon helpommin ja hygieenisemmin kasvoille.

Chau!

2 kommenttia artikkeliin ”LUSH

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s