KEHEN TÄÄLLÄ ENÄÄ VOI LUOTTAA?

Jaa a. Fake or real friend? Se selvii vaan kokeilemalla ja luottamalla. Niitä luottamisen arvosia on ihan muutama. Aika moni on kyllä käytöksellään osottanu, ettei luottamusta tarvii antaa. No jaa omapa on häpeänsä. Välillä vaan mietin, että mitä nyt ihan oikeesti?

Kaikista ja kaikesta pitää puhua. Toisen yksityiselämän asiat on suurinta herkkua jollekkin. Joskus on vaan ihan hyvä avata silmät ja myöntää, ettei tykkää jostain. ”Kaikki on mukavia” ajatus on aika, noh tekopyhä. Oikeesti kuka muka tykkää joka ikisestä eikä koskaan sano pahaa sanaa kenestäkään? Nii just, niitä ihmisiä tuskin edes on. Monet kyllä pitää itseään kaikkien kaverina, vaikka seläntakana puhutaankin sitten jokaisesta paskaa.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Kun mielistellään muita ja hankitaan suosiota tietämällä muiden asioista kaikki, saa mut kyllä nauramaan. Tai se, ettei uskalleta pitää edes omia puolia, ”ettei nyt vaan kukaan alkaisi vihata mua”- periaatteella. Huoh. Ihmiset osaa kyllä tehdä itsestään niiiiin naurettavia käytöksellään.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Miksi pitää mielistellä väkisin, vaikka yhtä hyvin voisi käyttäytyä neutraalisti? Tai vielä parempi, kun esitetään tosi ystävää ja puhutaan seläntakana maasta taivaaseen kaikki. Ihan yhtälailla ne seläntakana puhutut jutut leviää ja aivan varmasti tulevat tietoon. Aikamoisia näyttelijän taitoja monella, ihan ihmettelen, miksei niitä taitoja voi esittää ihan vain lavalla. Naurattaa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s