IHANA RAUMA

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Juhannus Raumalla ei ole kyllä koskaan pettänyt. Varsinkaan kun samassa taloudessa hyörii maailman ihanin sisko (jonka vaatteita tuli taas lainailtua aiiikas paljon). Oon siskon kanssa pyörinyt Raumalla kymmenisen vuotta ja joka vuosi tieni vie sinne takaisin. Enkä kyllä yhtään ihmettele, että miksi. Rakastan ton kaupungin fiilistä, ihanan kuulosta murretta ja rakkaita ihmisiä siellä.

Tällä reisulla tutustuin pariin huippu tyyppiin, käytiin veneilemässä merellä ja nukuin joka päivä reilusti yli puolen päivän, parasta. Kamerakin piti lomaa, sillä en oo varmaan koskaan ottanu näin vähän kuvia 😀 Kaikki potentiaalinen kuvasaldo on jo Instagramissa.

Nyt istun bussissa matkalla Helsinkiin päin, missä pitäisi huominen viettää. Oon aika todella varma, että vietän myös ensi vuoden keskikesän juhlan RMJ:tä kuunnellessa (toivottavasti ilman järkyttävää vesisadetta kumminkin).

Chau!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s