OMAA AIKAA

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Kesän tultua oon huomannu kuinka paljon oikeesti tarviin aikaa olla ihan vaan yksin. Semmosten ihmisten seurassa, jotka ei tunnu saman henkisiltä kuin itse, vie hirveesti energiaa. Yleensä silloin vetäydyn aivan hiljaiseksi ja salaa toivon olevani kotona rapsuttamassa kissaani ja juomassa teetä.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Myös seurassa esittäminen, mielistely ja väkisin oleminen sekä puhuminen tuntuu niin turhauttavalta. Saattaa kuulostaa ilkeältä ja ylimieliseltä, jos ei jaksaisi edes puhua. Mutta mitä järkeä on väkisin ylläpitää snäpin streakkia? Tai puhua vastentahtoisesti ihmiselle, josta ei edes pidä?

Rehellisesti sanottuna mielummin jään kotiin kuin lähtisin vastentahtoisesti kaupungille pyörimään ja vain kuluttamaan aikaa. Aika monessa tilanteessa jään mielummin kotiin vaan latailemaan akkuja. Oon huomannu, että paikasta A paikkaan B ja siitä suoraan kohteeseen C tapaamaan eri ihmisiä on tosi puuduttavaa. Silloin ei millään jaksa olla läsnä tilanteessa tai keskittyä kunnolla siihen toiseen ihmiseen ja hänen tilanteeseensa.

Kävin tänään kahvilla yhden huippu mimmin kanssa ja ai että! Ajatukset natsas niin hyvin ja tuo tapaaminen avasi mun silmiä todella paljon. Tollasten ihmisten seurassa tulee puhuttua niitä oikeesti tärkeitä asioita eikä vaan vaihdettua kuulumisia. Sain tosta tapaamisesta energiaa jatkaa päivää eteenpäin, just niinku oikeita ihmisiä tavatessa kuuluukin saada lisää puhtia eikä menettää kaikkia päivän voimiaan siihe.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Chau!

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s