STOP

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Välillä sitä jää vaan jumiin menneisyyteen. Sitä pysähtyy liiankin pitkäksi aikaa pohtimaan jotain mennyttä hetkeä, aivan turhaan. Päässä vaan kiertää sama kohtaus uudestaan ja uudestaan. Samat sanat tinnittävät päivästä toiseen korvan juurella, ilman taukoja. Halu kirjoittaa hetken repliikit uudestaan on palava, puhuttakaan niiden toteuttamisesta. Kaipuu sitä hetkeä kohtaan on kaikessa synkkyydessään erittäin vahva.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Joskus on enemmän kuin hyvä vaan pysähtyä hetkeksi aloilleen ja ottaa aikaa ihan vaan ajattelulle. Liian usein sitä vain juoksentelee paikasta paikkaan tajuamatta kuinka väsynyt oikeasti on (innolla odotellessa koeviikkoja sekä kirjoituksia).

Toisaalta joillain tuntuu olevan liikaakin aikaa ajattelulle, kun muidenkin henkilöiden asioiden pohtimiseen on aikaa. Vieläkään en ymmärrä, miksi ihmiset ei voi tulla kysymään suoraan, jos joku asia ihmetyttää. Pähkinän kuoressa mun elämä on koulussa ja töissä käymistä nukkumisen ohella. Ei sen ihmeellisempää, ihan normaalia elämää.

Vielä kumminkaan  koulu ei väsytä vaan ennemminkin kaipuu kesästä ja kaikesta, mitä jäi vielä kokematta. Kyllä sitä vapautta ja aikatauluttomuutta on jo ikävä. Ja ennen kaikkea huolettomuutta.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Menneisyyteen tarraaminen vie hirveän paljon energiaa, puhumattakaan kuinka paljon sen hetkisestä tilanteesta jää huomaamatta hienoja asioita. Kaikilla tuntuu vain olevan niin kiire, joko juosta menneisyyttään pakoon tai tapaamisesta toiseen, ettei ehdi edes tajuta ympärillä tapahtuvia asioita. Surullista.

Henkilön Marianne Prepula kuva.

Öitä!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s