Nyt on hyvä

tämä

täääämä

Otsikon sanoman mukaan, nyt just on hyvä olla. Ihan kaikilta elämänalueilta katsottuna. Tunne on tällä hetkellä hyvin rauhallinen ja vapautunut. Pitkästä aikaa voin aidosti sanoa, että oon oikeesti onnellinen.

tämä4

tämä5

No, mitä tässä nyt sitten on tapahtunut?

Jotkut saattaakin tietää jo, että loppu kesästä tein muutaman ison päätöksen. Päätin käydä lukion kahteen vuoteen, että pääsen nopeammin sinne minne oikeasti haluan. Samalla aloitin työt. Hullua eikö? Kohta on muutama kuukausi takana 12h työpäiviä, päivisin töitä ja iltaisin koulua. Raskasta se on, mutta palkitsevaa. Koen tämän muutoksen oikeasti voimaannuttavana, nimittäin vuosi sitten olin aivan poikki jokaisen koulupäivän jälkeen. Nyt sitä vasta oikeasti tajuaa, kuinka jatkuvat sosiaaliset tilanteet, joissa ei viihdy, ovat oikeasti todella raskaita.

Oon saanu mun rinnalle pari uutta ja myös yhden vanhan ystävän. Seurassa viihtyminen on mulle todella tärkeää, miksi siis väkisin pakottaa itseään olemaan sellaiste kanssa, joiden seurassa ei viihdy.

Oma terveyden tila on heitellyt kuperkeikkaa jokusen vuoden jo, mutta vihdoin asia alkaa olla jo kunnossa. Selän kanssa mulla on viimeisen vuoden ajan ollut eniten erimielisyyksiä. Viime viikolla kävin pitkästä aikaa fysioterapeutilla, eikä sieltä lähdetty niin toiveikkain mielin kuin sinne mentiin. Pitkä prosessi selän kanssa edessä, mutta hei mä pystyn jo istumaan ilman särkylääkkeiden syömistä! Viime lukuvuosi meni särkylääkkeitä napsiessa suunnilleen jokaisella välkällä, että pystyisin istumaan seuraavan tunnin. Edellisestä lauseesta voi jo päätellä, etten tuolloin ollut se mukavin ihminen. Päinvastoin, jatkuva kipu teki mut todella ilkeäksi.

Oon vihdoin ja viimein päässyt ulos materialismionnelisuudesta. Nykyään haluan vain kaikesta eroon, siis ihan kaikesta. Mun huonekaluista lähtien. Vaatteita ja tavaroita on lähdössä kirpparille taas hirveä kasa muutaman viikon sisällä. Jos multa kysyttäisiin nyt niin kuulokkeita ja kalenteria (ja mun kissaa!!) lukuunottamatta kaiken sais viedä pois. Ihan kaiken, ajatus edes tän hirveen tavaramäärän omistamisesta kuvottaa mua.

Näihin mietteisiin on hyvä päättää tämä teksti, öitä!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s